2018. 12. 24.

Szellem a múltból


Hölgyeim és uraim, üdvözlök mindenkit újra. Nem kis munkámba került, de a régi posztok nagy része ismét látható, olvasható. Fogyasszátok őket szeretettel...

Persze akadt még taktikával, csapatszerepekkel, stb. kapcsolatos írás, de úgy érzem ezekre itt most nincs szükség.

Mindenesetre mókás volt a szerkesztés során visszaolvasni a cikkeket és összevetni az akkori és a mostani világot. A márkák nagy része még mindig jelen van, de újak is csatlakoztak és ami akkor szinte beszerezhetetlen volt, ma már mennyivel hozzáférhetőbb. A Magpul (real steel) indította hullám mindenkit még inkább arra ösztönzött, hogy egyedi kiegészítőket gyártson és padlógázzal megy a Legózás.
A magyarországi népszérűsödés ellenére mégis úgy érzem, hogy a hazai boltok kínálata például finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után.

És hogy miért most raktam újra az oldalt? Anno lényegében a keretrendszer kiforratlansága, egy sokadik költöztetése az oldalnak és személyes ügyek miatt állt le. A bemutatók készítése iránt táplált tűz sosem aludt ki, csak takarékon volt. Most megint nagyobb lánggal ég, de még mindig sok tényezőtől függ, melyeket nem szeretnék részletezni. Ha a bolygók együttállása is kedvezőnek bizonyul, akkor megyünk tovább.

Ha bármi észrevételetek van az oldallal kapcsolatban, netán hibát, vagy pontatlan információt véltek felfedezni, írjátok meg!

Waxx, aki most már Sheppard